להכין שניצל אתם כבר יודעים?
אז גם להכין דג סול מטוגן בציפוי פריך אתם יודעים... כמעט.
כמה שינויים קלים - והתוצאה מדהימה!
המרכיבים
• חבילה דג סול קפוא (8 יחידות בערך)
• 2-3 ביצים
• פירורי לחם
• כפית חרדל
• מעט מלח
• כף מיונז
• כף פפריקה חריפה
• מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה
• מפשירים את הסול, שוטפים ומייבשים
• מכינים מרינדה מחרדל, מיונז, מיץ מלימון אחד, מלח ופפריקה
• משרים את הדג במרינדה -לפחות ל15 דקות
• טורפים את הביצים בקערה
• מפזרים את פירורי הלחם בקערה נוספת
• מוציאים את הדגים מהבלילה, טובלים בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם
• מטגנים בעדינות (על אש בינונית גבוהה) את הדג המצופה משני צדדיו
• מוציאים לנייר סופג
• בתיאבון!!!
/ // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / // // / / / / / /
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.